کدخبر: ۶۲۵۰۷

وعده ملی‌پوش وزنه‌برداری پس از برنز ناگویا؛ چشم‌ها به مدالی خوشرنگ‌تر

عضو تیم ملی وزنه‌برداری بانوان که در بازی‌های آسیایی ناگویا به مدال برنز رسید، از هدف خود برای ارتقای رنگ مدال در مسابقات آینده خبر داد.

وعده ملی‌پوش وزنه‌برداری پس از برنز ناگویا؛ چشم‌ها به مدالی خوشرنگ‌تر

به گزارش 24 آنلاین، ریحانه کریمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره ارزیابی خود از روند مسابقات و سطح رقابت‌های آسیایی ناگویا، اظهار کرد: خدا را شکر توانستم در مسابقات آسیایی ناگویا مدال کسب کنم. حریفان سرسختی از چین، کره‌جنوبی و قزاقستان داشتم و با توجه به آمادگی بدنی و سختی‌هایی که طی ماه‌های گذشته متحمل شدم، توانستم برابر این رقبا به موفقیت برسم و مدال برنز را به دست آورم.

وی افزود: حدود یک سال است که در اردوهای تیم ملی وزنه‌برداری بانوان حضور دارم و مدت زیادی برای حضور در این مسابقات تلاش کرده‌ام.

این عضو تیم ملی وزنه‌برداری درباره عملکرد خود در ناگویا، تصریح کرد: از عملکرد خود در مسابقات وزنه‌برداری آسیایی ناگویا راضی هستم و خدا را شکر که عملکرد خوبی داشتم، اما اگر در حرکت آخر می‌توانستم وزنه ۱۴۰ کیلوگرمی را مهار کنم، رنگ مدالم تغییر می‌کرد و می‌توانستم مدال خوشرنگ‌تری کسب کنم.

کریمی تأکید کرد: تلاش می‌کنم در مسابقات بعدی با آمادگی بیشتر حضور پیدا کنم و به مردم استان و کشورم قول می‌دهم که بتواتم رنگ مدالم را خوشرنگ‌تر کنم.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۶۲۵۰۷
ارسال نظر