کدخبر: ۶۲۷۴۴

جرارد: ای‌کاش با کلوپ در لیورپول کار می‌کردم

استیون جرارد اعتراف کرد اگر از حضور یورگن کلوپ روی نیمکت لیورپول باخبر بود، جدایی از این تیم را یک سال به تعویق می‌انداخت.

جرارد: ای‌کاش با کلوپ در لیورپول کار می‌کردم

به گزارش 24 آنلاین، استیون جرارد کاپیتان سابق لیورپول از کار نکردن با یورگن کلوپ به عنوان یکی از حسرت‌های بزرگ دوران فوتبالش یاد کرد.

این هافبک افسانه‌ای تابستان ۲۰۱۵ لیورپول را به مقصد لس‌آنجلس گلکسی ترک کرد. پاییز همان سال، برندان راجرز اخراج شد و یورگن کلوپ جانشین او شد؛ مربی‌ای که بعدها موفقیت‌های بزرگی با این باشگاه کسب کرد و لیورپول را بعد از سال‌ها به قهرمانی در لیگ برتر رساند.

جرارد ۴۶ ساله به TNT Sports گفت: حاضر بودم برای بازی زیر نظر کلوپ خیلی چیزها را فدا کنم. یک سال دیگر به من پیشنهاد شده بود در لیورپول بمانم اما بعد از صحبت با کادرفنی متوجه شدم در برنامه‌های باشگاه برای حضور مداوم در ترکیب قرار ندارم و قرار بود بیشتر در تیم ذخیره‌ها باشم که من این را دوست نداشتم. با همه این‌ها اگر می‌دانستم یورگن کلوپ می‌آید، ریسک را می‌پذیرفتم و در لیورپول می‌ماندم. سعی می‌کردم او را تحت تاثیر قرار دهم و برای به دست آوردن جایگاهم در ترکیب اصلی بجنگم.

جرارد در مجموع ۷۱۰ بازی برای لیورپول انجام داد و با ۱۸۰ گل، یکی از بهترین هافبک‌های تاریخ این باشگاه محسوب می‌شود. 

استیون جرارد در سال ۲۰۰۳ کاپیتان لیورپول شد و در سال ۲۰۰۵ با این تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد؛ جایی که در فینال معروف «معجزه استانبول» مقابل میلان، گل اول لیورپول را زد. او پس از ترک لیورپول در ۲۰۱۵ به لس‌آنجلس گلکسی رفت و در نوامبر ۲۰۱۶ از فوتبال خداحافظی کرد.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۶۲۷۴۴
ارسال نظر