کدخبر: ۶۳۵۵۴

یامال و دمبله در پاریس مبارزه خواهند کرد

دو ستاره حال حاضر فوتبال جهان یک هفته قبل از مراسم توپ طلا، در پاریس رودرروی هم قرار خواهند گرفت.

یامال و دمبله در پاریس مبارزه خواهند کرد

به گزارش 24 آنلاین، پاری‌سن‌ژرمن و بارسلونا سه‌شنبه شب در شرایطی رودرروی هم قرار می‌گیرند که عثمان دمبله و لامین یامال دو ستاره دو تیم در شرایط بسیار خوبی قرار دارند. هر دو شنبه شب درخشیدند و با آمادگی کامل به این دیدار می‌رسند. یامال در این فصل ۹ گل و ۱۰ پاس گل در ۱۱ بازی با تیم بارسلونا ثبت کرده است و عثمان دمبله نیز ۴ گل و ۶ پاس گل  در ۹ بازی برای تیمش به ثبت رسانده است.

هم‌تیمی‌های سابق که در فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۲ تحت هدایت ژاوی هرناندس کنار هم بودند، در شرایطی رودرروی هم قرار می گیرند که هفته بعد نیز چشم به مراسم توپ طلا خواهند داشت. در واقع یامال و دمبله فقط ۷ دقیقه در یک بازی رسمی هم‌تیمی بودند. آنها در فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۲ در دیدار بارسلونا و بتیس برای بارسلونا بازی کردند. یامال در دقیقه ۸۳ به میدان آمد که این اولین حضور او در لالیگا با لباس بارسونا بود. سه سال و نیم بعد، حالا این دو ستاره در پارک دو پرنس پاریس، یک دوئل هیولایی را رقم خواهند زد.

نکته مهم در تقابل‌های این دو بازیکن این است که ملی‌پوش اسپانیایی در دوئل‌های رودررو با دمبله ۴ بر یک از ستاره فرانسوی پیش است. این دو بازیکن قبلا پنج بار مقابل هم قرار گرفته‌اند، دو بار با باشگاه‌هایشان و سه بار با تیم‌های ملی‌شان. یامال در این پنج دیدار ۳ گل زده و دمبله ۲ گل. 

نبرد هیولایی یامال و دمبله در پاریس

آنها اولین بار در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان ۲۰۲۴-۲۰۲۳ به مصاف هم رفتند که بارسای ژاوی در پاریس ۳ بر ۲ برنده شد. در این دیدار دمبله گلزنی کرد. پاریس اما در نوکمپ ۴ بر یک برنده شد.

پس از اخراج آرائوخو، لامین یامال در دقیقه ۳۴ تعویض شد تا یک مدافع میانی (اینیگو مارتینس) وارد زمین شود. دمبله با یک گل دیگر و گرفتن یک پنالتی که ام‌باپه تبدیل به گل کرد، بهترین بازی خود را ارائه داد.

سه تقابل دیگر این دو در دیدارهای ملی بوده است. در دوئل‌های تیم‌های ملی، اسپانیا در نیمه‌نهایی یورو ۲۰۲۴ (گلزنی یامال)، لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ (بریس یامال) و جام جهانی ۲۰۲۶ (پنالتی گرفتن یامال) فرانسه را شکست داد.

رقابت این دو در مراسم توپ طلای سال قبل نیز اوج گرفت که در نهایت عثمان دمبله توانست مزد قهرمانی در لیگ قهرمانان را بگیرد و بالاتر از یامال توپ طلا را به دست آورد.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۶۳۵۵۴
ارسال نظر