کدخبر: ۶۳۷۹۹

کامران قاسمپور به دنبال تاج سوم؛ «گلادیاتور» جویبار آماده نبرد با رقبای آمریکایی و روس

قهرمان دوباره به دنبال طلاست؛ کامران قاسمپور که پیش‌تر دو بار در وزن ۹۲ کیلوگرم قهرمان جهان شده، این بار برای رسیدن به سومین طلای خود چشم به رقابت‌های پیش رو دارد و کشتی‌گیران آمریکا و روسیه از رقبای اصلی او به شمار می‌روند.

کامران قاسمپور به دنبال تاج سوم؛ «گلادیاتور» جویبار آماده نبرد با رقبای آمریکایی و روس

به گزارش 24 آنلاین، در آستانه شروع مسابقات کشتی آزاد جهانی قزاقستان ۲۰۲۶، سایت فلورستلینگ آمریکا به بررسی وزن ۸۶ کیلوگرم پرداخته است و کامران قاسم‌پور را در بین پنج مدعی قهرمانی این وزن نام برده است.  

رتبه‌بندی وزن ۸۶ کیلوگرم مسابقات جهانی
۱. ماگومد رمضانوف (بلغارستان)
۲. ابراگیم کادیف (روسیه)
۳. آرسنی جیوئف (آذربایجان)
۴. کامران قاسمپور (ایران)
۵. کایل دیک (آمریکا)

کامران قاسم‌پور قبلا دو بار در ۹۲ کیلوگرم  قهرمان شده است (۲۰۲۱ و ۲۰۲۲) اما هنوز در ۸۶ کیلوگرم نتوانسته به طلا برسد.

قاسمپور سال گذشته پس از باخت به زاهد والنسیا در نیمه‌نهایی جهان برنز گرفت. در واقع  بیش از ۴ سال از زمانی که قاسمپور قهرمان جهان شد می‌گذرد و امسال مشخص خواهد کرد که آیا او می‌تواند به قله بازگردد؟ 

کایل دیک ۳۵ ساله به دنبال کسب قهرمانی در سومین وزن مختلفش است. دیک دو بار در اوزان ۷۴ و ۷۹ کیلوگرم قهرمان شده است. او امسال با شکست زاهد والنسیا مدافع عنوان قهرمانی جهان، در یک سری سه‌گانه به مسابقات جهانی رسید.

در این وزن روس‌ها خیلی به ابراگیم کادیف می‌بالند. او پتانسیل تبدیل شدن به ستاره بعدی کشتی روسیه را دارد. او دو بار قهرمان جهان زیر ۲۰ سال شده و پیروزی‌های قابل توجهی مقابل آرتور نایفونوف (سه بار)، کایل دیک، خدیر سایپودینوف، آرسنی جیوئف (دو بار)، گئورگیوس کوگیومتسیدیس(قهرمان 79 کیلوگرم جهان) و ولادیمیری گامکرلیدزه را در کارنامه دارد.

با این حال، کادیف در دوران حرفه‌ای خود دو بار مقابل کامران قاسمپور و اخیرا به زاهد والنسیا در رویداد RAF مسکو باخته است.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۶۳۷۹۹
ارسال نظر