کدخبر: ۶۴۱۹۵
واکنش رئیس تشکیلات خودگردان به انتخابات اسرائیل

محمود عباس: امیدواریم دولت جدید اسرائیل فرصتی برای ازسرگیری گفت‌وگوی سیاسی جدی باشد

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست خبری با رئیس‌جمهور قبرس ابراز امیدواری کرد دولت آینده اسرائیل راه را برای گفت‌وگوی سیاسی جدی بر پایه قطعنامه‌های بین‌المللی باز کند؛ در حالی که هیچ بلوکی در اسرائیل به اکثریت ۶۱ کرسی نرسیده است.

محمود عباس: امیدواریم دولت جدید اسرائیل فرصتی برای ازسرگیری گفت‌وگوی سیاسی جدی باشد

به گزارش ۲۴، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، روز پنجشنبه ابراز امیدواری کرد تشکیل دولت جدید اسرائیل فرصتی برای ازسرگیری «گفت‌وگوی سیاسی جدی» با هدف دستیابی به صلح بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی فراهم کند.

عباس در نشست خبری مشترک با نیکوس خریستودولیدس، رئیس‌جمهور قبرس، به نقل از خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا) گفت: «امیدواریم دولت جدید اسرائیل پس از تشکیل، فرصتی برای ازسرگیری گفت‌وگوی سیاسی جدی منتهی به صلح مطابق قطعنامه‌های مشروعیت بین‌المللی فراهم کند.»

او با اشاره به قطعنامه‌های شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل و اصول حقوق بین‌الملل و حقوق بشر گفت: «کلید امنیت، صلح و ثبات در منطقه، اجرای قطعنامه‌های مشروعیت بین‌المللی است.» رئیس تشکیلات خودگردان همچنین بر تعهد رهبری فلسطین به «مقاومت مردمی مسالمت‌آمیز» تأکید کرد و گفت فلسطینیان پیگیری حقوق خود را از راه‌های مسالمت‌آمیز، حقوقی و دیپلماتیک ادامه می‌دهند.

عباس افزود هدف فراتر از صلح میان فلسطینیان و اسرائیلی‌هاست و باید به صلحی گسترده‌تر در منطقه برسد که امنیت و ثبات را میان اسرائیل و کشورهای عربی و اسلامی همسایه برقرار کند. او همچنین ابراز امیدواری کرد قبرس در حمایت از تلاش‌های صلح و نزدیک کردن دو طرف نقشی مثبت ایفا کند.

خریستودولیدس نیز بر حمایت دولتش از حل مسئله فلسطین بر پایه قطعنامه‌های سازمان ملل تأکید کرد و گفت قبرس آماده است در حل اختلافات منطقه‌ای نقشی فعال داشته باشد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که اسرائیل پس از انتخابات سه‌شنبه هنوز اکثریت روشنی برای تشکیل دولت ندارد. با شمارش ۹۵ درصد آرا، بلوک بنیامین نتانیاهو ۵۳ کرسی از ۱۲۰ کرسی کنست، بلوک مخالف ۴۸ کرسی و احزاب عرب ۱۹ کرسی به دست آورده‌اند و هیچ‌یک از دو بلوک اصلی به ۶۱ کرسی لازم برای تشکیل دولت نرسیده است.

کدخبر: ۶۴۱۹۵
ارسال نظر