کدخبر: ۶۴۱۹۴
حادثه در جاده مخصوص کرج

آتش‌سوزی در محوطه کارخانه مهردارو در جاده مخصوص کرج مهار شد

آتش‌سوزی عصر امروز در یک ساختمان دوطبقه در حال ساخت در محوطه کارخانه داروسازی مهردارو در جاده مخصوص کرج پس از عملیات چهار ایستگاه آتش‌نشانی مهار شد و به گفته سخنگوی آتش‌نشانی تهران مصدومی نداشت.

آتش‌سوزی در محوطه کارخانه مهردارو در جاده مخصوص کرج مهار شد

به گزارش ۲۴، آتش‌سوزی عصر امروز پنجشنبه در محوطه کارخانه داروسازی مهردارو در جاده مخصوص کرج (بزرگراه شهید لشگری) پس از عملیات آتش‌نشانان مهار شد و تاکنون هیچ مصدومی نداشته است.

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، گفت وقوع آتش‌سوزی در یک کارخانه در کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج، مسیر غرب، ساعت ۱۶ به سامانه ۱۲۵ اعلام شد و چهار ایستگاه آتش‌نشانی به همراه یک دستگاه تانکر آب به محل اعزام شدند. به گفته او، آتش‌نشانان دو دقیقه پس از اعلام حادثه به محل رسیدند و عملیات اطفا را آغاز کردند.

به گفته سخنگوی آتش‌نشانی تهران، آتش در یک ساختمان دوطبقه در حال ساخت در محوطه کارخانه رخ داد که در مراحل پایانی ساخت بود و مصالح ساختمانی از جمله یونولیت در آن نگهداری می‌شد. در زمان حادثه کارگران در محل مشغول کار بودند و آتش به نمای کامپوزیت ساختمان نیز سرایت کرد.

ملکی درباره دود غلیظی که از فاصله دور در آسمان غرب تهران دیده می‌شد، گفت سوختن نمای کامپوزیت ساختمان باعث ایجاد حجم زیادی دود شده بود. او افزود آتش اکنون خاموش شده و آتش‌نشانان همچنان در محل حضور دارند و مشغول لکه‌گیری هستند.

علت آتش‌سوزی و میزان خسارت‌های احتمالی هنوز اعلام نشده است.

کدخبر: ۶۴۱۹۴
ارسال نظر