کدخبر: ۳۶۵۳۳

رهبر انقلاب: برگرداندن تعداد زیادی از کارخانه‌های تعطیل یکی از افتخارات شهید رئیسی است

رهبر انقلاب فرمودند: برگرداندن تعداد زیادی از کارخانه‌های تعطیل و یا نیمه تعطیل در دولت شهید رئیسی یکی از افتخارات این شهید عزیز است.

رهبر انقلاب: برگرداندن تعداد زیادی از کارخانه‌های تعطیل یکی از افتخارات شهید رئیسی است

به گزارش 24 آنلاین، هزاران نفر از کارگران سراسر کشور صبح امروز شنبه با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت ‌آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

مهمترین محورهای سخنان ایشان در این دیدار بدین شرح است:

- کارگر یکی از ستون‌های اصلی قوام و دوام جامعه و سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است.

- برگرداندن تعداد زیادی از کارخانه‌های تعطیل و یا نیمه تعطیل در دولت شهید رئیسی یکی از افتخارات این شهید عزیز است.

- مطالبی که آقای وزیر اینجا گفتند درست بود؛ تنها نکته‌ای که توجه می‌دهم این است که خود ایشان و وزارتخانه و بعضی بخش‌های دیگر دولت بدانند که مخاطب این حرفها خودشان هستند.

- از صمیم دل دعا می‌کنم که خدای متعال کمک کند و توفیق بدهد بتوانند این کار را انجام بدهند؛ اگر همت کنند و تصمیم بگیرند، می‌توانند.

رهبر معظم انقلاب: کارگر سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال است

- ایمنی کارگران بسیار مهم است و باید تأمین شود.

- مصرف تولیدات داخلی که به نفع کارگر است باید به یک فرهنگ تبدیل شود.

خبر تکمیل می‌شود..

کدخبر: ۳۶۵۳۳
ارسال نظر