باهنر: دیگر جنگ تمامعیار نظامی اتفاق نمیافتد
یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر تمام حملاتی را که تاکنون آمریکاییها انجام دادهاند، در نظر بگیریم و داده و ستاده آنها را در این زد و خوردها در کفه ترازو قرار دهیم، آنچه از دست دادهاند، بیش از چیزی است که به دست آوردهاند.
به گزارش ۲۴ آنلاین، محمدرضا باهنر در گفتوگویی در شبکه ۵ تهران درباره حملات آمریکا به ایران اظهار کرد: تحلیل من این است که دیگر جنگ تمامعیار نظامی اتفاق نمیافتد. ممکن است گاهگاهی حملاتی انجام شود، اما اینکه یک جنگ جدی نظامی شکل بگیرد و مثلاً تهران یا اصفهان را بمباران کنند، به نظرم اتفاق نمیافتد.
وی ادامه داد: برای این تحلیل هم استدلال و دلیل دارم؛ چراکه اگر تمام حملاتی را که تاکنون انجام دادهاند، در نظر بگیریم و داده و ستاده آنها را در این زد و خوردها در کفه ترازو قرار دهیم، آنچه از دست دادهاند، بیش از چیزی است که به دست آوردهاند.