کدخبر: ۶۴۵۴۰

بازگشت بهمن فرمان‌آرا با «آیینه‌ها»؛ شورای پروانه فیلمسازی مجوز ساخت سه فیلم را صادر کرد

بهمن فرمان‌آرا برای ساخت فیلم سینمایی «آیینه‌ها» موافقت شورای پروانه فیلمسازی را دریافت کرد. این فیلم که فرمان‌آرا تهیه‌کنندگی و کارگردانی آن را بر عهده دارد، با همکاری شادمهر راستین و شبنم‌سادات حسینی نوشته شده است. شورای پروانه فیلمسازی در جلسه اخیر خود با تولید دو فیلم سینمایی دیگر نیز موافقت کرده است.

بازگشت بهمن فرمان‌آرا با «آیینه‌ها»؛ شورای پروانه فیلمسازی مجوز ساخت سه فیلم را صادر کرد

به گزارش 24 آنلاین، خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی،  فیلم‌نامه‌های «شکوفه باغ» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی فرزین مهدی‌پور ،«آیینه‌ها» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی بهمن فرمان‌آرا و نویسندگی شادمهر راستین و شبنم‌سادات حسینی و بهمن فرمان‌آرا و «بوگاتی» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی قربان محمدپور موافقت شورای پروانه فیلمسازی سینمایی را اخذ کردند.

اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ اعلام شد که بهمن فرمان‌آرا ساخت فیلمی با عنوان «چشم‌هایش» را براساس رمان مشهور بزرگ علوی آغاز کرده است. این پروژه که مراحل پیش‌تولید آن در شهرک سینمایی غزالی کلید خورده بود، قرار بود تازه‌ترین تجربه سینمایی این کارگردان باشد.

در تیرماه همان سال نیز خبر شروع فیلم‌برداری و اسامی بازیگران این اثر رسانه‌ای شد. علی مصفا، صابر ابر، شمس لنگرودی، مهدی پاکدل، لاله مرزبان، بهناز جعفری، علی شادمان، پانته‌آ پناهی‌ها و ژاکلین آواره ترکیب بازیگران «چشم‌هایش» را تشکیل می‌دادند.

با این حال، روند تولید فیلم در ادامه متوقف شد و توضیح روشنی درباره علت نیمه‌تمام ماندن آن یا سرنوشت پروژه منتشر نشد. 

منبع: خبر آنلاین
کدخبر: ۶۴۵۴۰
ارسال نظر