کدخبر: ۴۷۲۶۱

باشگاه استقلال خوزستان به اعتصاب بازیکنان واکنش نشان داد: به تصمیم آن‌ها احترام می‌گذاریم

مدیر تیم فوتبال استقلال خوزستان در واکنش به اعتصاب بازیکنان این تیم، گفت: به هر تصمیمی که بازیکنان بگیرند احترام می‌گذاریم.

باشگاه استقلال خوزستان به اعتصاب بازیکنان واکنش نشان داد: به تصمیم آن‌ها احترام می‌گذاریم

به گزارش 24 آنلاین،  البرز حاجی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به این سوال که اعتصاب بازیکنان استقلال خوزستان به سومین روز کشیده شد و قرار است چه اقدامی انجام شود؟ اظهارکرد: بعد از بازی با فولاد، روز شنبه ریکاوری داشتیم و روز گذشته ۱۱ آبان نیز به تیم استراحت داده بودیم و باید ببینیم امروز بازیکنان چه تصمیمی می‌گیرند.

او در پاسخ به این سوال که گویا صبح امروز ۱۲ آبان بازیکنان در سالن وزنه برای تمرین حضور پیدا نکردند؟ عنوان کرد: باید منتظر باشیم و ببینیم تا پایان روز خود بازیکنان چه تصمیمی می‌گیرند. ما به تصمیم بازیکنان احترام می‌گذاریم.

مدیر تیم فوتبال استقلال خوزستان همچنین درباره وعده مدیرعامل باشگاه که تا روز یکشنبه ۱۱ آبان پول بازیکنان پرداخت خواهد شد؟ گفت: مشکلاتی وجود دارد. باید از هفته پنجم به بازیکنان پول می‌دادیم و اکنون هفته دهم است و در این شرایط تصمیم با خود بازیکنان است. 

او همچنین در پاسخ به این پرسش که این هفته بازی مهمی با پرسپولیس دارید و فکر نمی‌کنید تیم متضرر خواهد شد؟ گفت: بالاخره در این پروسه ضرر هم هست. 

منبع: ايسنا
کدخبر: ۴۷۲۶۱
ارسال نظر