گتوزو و آتزوری چه چالشهایی را پیش رو دارند؟
سرمربی تیم ملی ایتالیا خواستار تمرکز بالای بازیکنانش در دو دیدار حساس در انتخابی جام جهانی شد.
به گزارش 24 آنلاین،
ایتالیا پنجشنبه پیش رو در مولداوی با این تیم روبهرو خواهد شد و یکشنبه آینده نیز در میلان میزبان نروژ است. ایتالیاییها در گروه I با سه امتیاز اختلاف نسبت به نروژ ِ صدرنشین، دوم هستند. گتوزو در نشست خبری پیش از مسابقه با مولداوی گفت: بازی سادهای نخواهد بود. من میخواهم حداکثر تعهد را برای ادامه کاری که در ماه سپتامبر شروع کردیم از بازیکنانم ببینم. مقابل مولداوی بازیکنانی را که زمان بازی زیادی نداشتهاند، امتحان خواهیم کرد اما باید به خودمان فکر کنیم و نه به اینکه نروژ چه خواهد کرد.
او افزود: مقابل مولداوی، بازیکنانی را که زمان بازی زیادی نداشتهاند، امتحان خواهیم کرد اما باید به خودمان فکر کنیم و نه به اینکه نروژ چه خواهد کرد. مسابقه مقابل مولداوی مهمترین مسابقه است چون آمادهشدن برای مسابقه مقابل نروژ آسانتر است. ما میدانیم که مولداوی ممکن است برای ما مشکلساز شود و به همین خاطر با تمام توان در میدان حضور خواهیم داشت.
ایتالیا نتوانسته است به دو دوره آخر جام جهانی راه یابد. اکنون صعود آتزوری به دور پلیآف قطعی است و در دو دیدار باقی مانده امیدوار به لغزش نروژ هستند. در واقع لاجوردیپوشان هنوز هم میتوانند از نظر ریاضی با شکستدادن مولداوی و نروژ در رتبه اول قرار بگیرند و مستقیما به جام جهانی بعدی راه پیدا کنند. با این حال، ایتالیا برای پیشیگرفتن از نروژ که تفاضل گل بسیار بهتری دارد، باید با زدن گلهای زیاد در هر مسابقه پیروز شود.
گتوزو در این بازی مویزه کین، مهاجم فیورنتینا را که در چهار بازی اخیر برای تیم ملی کشورش شش گل به ثمر رسانده و در بازی باشگاهی مصدوم شده است، در اختیار نخواهد داشت.
همچنین فدریکو کیهزا، وینگر لیورپول، تصمیم گرفته است فعلا برای ایتالیا بازی نکند. کیهزا از یورو ۲۰۲۴ برای تیم ملی کشورش بازی نکرده است. سرمربی ایتالیا درباره این موضوع گفت: من زیاد با کیهزا صحبت میکنم، خودش تصمیم گرفته است به تیم ملی برنگردد. باید به تصمیم هر کس احترام گذاشت.
گتوزو از زمان حضورش روی نیمکت ایتالیا و جانشینی لوچانو اسپالتی، آتزوری را احیا کرده است؛ چنانکه تیمش چهار برد متوالی و ۱۶ گل زده را ثبت کرده است.