۲۷۰۰۰ متر زمین به ۲۷ فدراسیون در آزادی اختصاص یافت
از سوی وزارت ورزش و جوانان به ۲۷ فدراسیون ورزشی در محوطه مجموعه ورزشی آزادی زمین اختصاص یافته است.
به گزارش 24 آنلاین، از سوی وزارت ورزش و جوانان به ۲۷ فدراسیون ورزشی در محوطه مجموعه ورزشی آزادی به ویژه در ضلع شرقی، قطعات ۱۰۰۰ متری جهت ایجاد سایت اداری و مجموعه ورزشی، اختصاص یافته است.
فدراسیونهای قایقرانی، آمادگی جسمانی و تندرستی، انجمن های ورزشی، اسکی و ورزشهای زمستانی، تنیس روی میز، ورزشهای ناشنوایان، کبدی، ورزش کارگری، دوومیدانی، بدمینتون، اسکواش، ژیمناستیک، تریاتلون (سه گانه)، شطرنج، شمشیربازی، جانبازان و توانیابان، بوکس، انجمنهای ورزشهای رزمی، اسکیت، نجات غریق و غواصی، ورزشهای همگانی، ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی، ورزش دانشآموزی، ورزشهای دانشگاهی، کاراته و همچنین بدنسازی و پرورش اندام ۲۷ فدراسیونی هستند که به هر یک از آنها ۱۰۰۰ متر زمین از سوی وزارت ورزش و جوانان، اختصاص یافته است.
بر اساس نقشه طراحی شده قرار است ۲۱ قطعه زمین در ضلع شرقی به فدراسیونهای مذکور ارائه شود و ۶ قطعه زمین دیگر نیز در محوطه مجموعه ورزشی آزادی به صورت پراکنده به این فدراسیونها اختصاص یافته است.
گفتنی است ۵۲ فدراسیون ورزشی در کشور وجود دارد که در نقاط مختلفی از استان تهران از جمله خیابان ورزنده در نزدیکی ورزشگاه شیرودی، مجموعه ورزشی آزادی، خیابان جردن، بلوار فردوس و برخی نقاط دیگر قرار دارند و از چندی پیش برخی از این فدراسیونها خواستار انتقال مجموعه اداری و آکادمی ورزشی خود به ورزشگاه آزادی تهران شدهاند که با نظر مثبت وزارت ورزش و جوانان و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی اختصاص و تحویل این زمینها به برخی روسای فدراسیونهای ورزشی آغاز شده است.
در این خصوص چندی پیش نیز جلسهای بین روسا و نمایندگان فدراسیونهای ورزشی با رییس و مسئولان شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در خصوص ایجاد ساختمانهای اداری فدراسیونهای ورزشی در مجموعه ورزشی آزادی برگزار و مسائل مختلف در این رابطه مطرح شد و با توجه به نگاه مثبت وزیر ورزش و جوانان، تحویل این زمینها به روسای فدراسیونهای ورزشی کلید خورده است.
به طور حتم در صورتی که فدراسیونهای ورزشی مختلف کشور در یک نقطه از استان تهران تجمیع شوند و شاهد پراکندگی ساختمانهای اداری فدراسیونها در گوشه گوشه تهران و حتی نقاط پرترافیک نباشیم رویه بسیار خوبی است.
البته ایجاد این ساختمانهای اداری در نقطهای از ورزشگاه آزادی نیازمند تامین زیرساختهای موجود از جمله آب، برق، گاز و ... است که باید تدابیر لازم در این زمینه اندیشیده شود.