کدخبر: ۵۸۴۱۶

مخالفان تاجرنیا از استقلال جدا شدند

در شرایطی که تیم فوتبال استقلال در شرایطی پرابهام آماده لیگ بیست و ششم می‌شود، دو عضو هیات مدیره این باشگاه به دلیل اختلاف با رییس هیات مدیره استعفا کردند.

مخالفان تاجرنیا از استقلال جدا شدند

به گزارش 24 آنلاین، باشگاه استقلال روزهای سختی را پشت سر می‌گذارد و هواداران این تیم نگران سرنوشت آبی‌پوشان در لیگ بیست و ششم هستند. مهم‌ترین نگرانی آن‌ها هم مربوط به پنجره نقل‌وانتقالاتی بسته باشگاه است که با وجود وعده‌های مکرر علی تاجرنیا رییس هیات مدیره و سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال هنوز باز نشده است.

در همین راستا دو عضو هیات مدیره باشگاه استقلال که بر سر نحوه مدیریت باشگاه استقلال توسط علی تاجرنیا اختلاف داشتند از سمت خود استعفا کرده‌اند که جدایی یکی از آن‌ها یعنی مجتبی فریدونی قطعی شده است و مصطفی متدین مدیرعامل شرکت توسعه صنایع پتروشیمی جانشین او شد.

همچنین محمودرضا بابایی عضو دیگر هیات مدیره باشگاه استقلال در هفته گذشته در نامه‌ای به محمد شریعتمداری مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس و پتروشیمی پارس (یکی از سهامداران استقلال) از سمتش استعفا کرده است.
 
بابایی مدت‌هاست به نحوه مدیریت تاجرنیا انتقاد داشته و قبل از این نیز سال گذشته استعفا کرده بود که با مخالفت شریعتمداری روبه رو شده بود.  

وی در کنار مجتبی فریدونی دو عضو هیات مدیره هستند که به عملکرد تاجرنیا اعتراض دارند و گلایه‌ها و ابهامات خود را به گوش مسئولان مربوطه رسانده‌اند.

فصل نقل و انتقالات در شرایطی برای استقلال با پنجره بسته می‌گذرد که ستاره‌های خارجی این تیم یعنی منیر الحدادی و یاسر آسانی قراردادشان را فسخ کرده‌اند. دیروز هم داکنز نازون مهاجم ملی‌پوش اهل هائیتی قراردادش را فسخ کرد.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۵۸۴۱۶
ارسال نظر