کدخبر: ۶۰۹۴۵

بهداد سلیمی به طلای عالی‌پور در ناگویا امیدوار است

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری درباره شرایط تیم ملی وزنه‌برداری در آستانه بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: در ترکیب تیم، چهار ورزشکار داریم که شانس کسب مدال دارند تمام تلاش ما این است که ۱۰۰ درصد مدال‌آوری داشته باشیم و هر چهار ورزشکار ما بتوانند مدال‌های بسیار خوب و درخور استحقاق خود به‌دست آورند.

بهداد سلیمی به طلای عالی‌پور در ناگویا امیدوار است

به گزارش 24 آنلاین، بهداد سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره شرایط تیم ملی وزنه‌برداری در آستانه بازی‌های آسیایی ناگویا یادآور شد: شرایط تیم ملی بسیار خوب است و در ترکیب تیم، چهار ورزشکار داریم که شانس کسب مدال دارند. البته مسابقه است و باید ببینیم شرایط رقابت به نفع ما پیش می‌رود یا به ضرر ما.

وی درباره حضور علی عالی‌پور از باشگاه سپاهان در ترکیب تیم ملی اعزامی به ناگویا گفت: علی عالی‌پور، ورزشکار باشگاه سپاهان، به ناگویا اعزام شده است و شرایط بسیار خوبی نیز دارد. بسیار امیدوار هستیم که عالی‌پور بتواند در مسابقات آسیایی مدال طلا به‌دست آورد. 

حضور سه نماینده سپاهان در ناگویا

 مدیر فنی تیم وزنه‌برداری سپاهان در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از نمایندگان سپاهان در ناگویا حضور خواهند داشت؟ تشریح کرد: سه نفر به‌عنوان نماینده باشگاه سپاهان در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور دارند؛ شخصاً علاوه‌بر فعالیت در باشگاه سپاهان به‌عنوان سرمربی تیم ملی و علی عالی‌پور به‌عنوان وزنه‌بردار دسته ۹۵ کیلوگرم به‌همراه علی جباری در قامت سرمربی تیم ملی عمان نیز در ناگویا حضور دارد. امیدواریم بتوانیم نمایندگان شایسته‌ای برای باشگاه سپاهان و مردم عزیز ایران باشیم و در بازی‌های آسیایی دل مردم را شاد کنیم.

سلیمی درباره صدرنشینی سپاهان در هفته نخست لیگ برتر وزنه‌برداری اظهار کرد: سپاهان توانست هفته نخست لیگ را با اختلاف مناسبی نسبت به سایر تیم‌ها در صدر جدول به پایان برساند. در چهار فصل گذشته نیز تیم سپاهان توانسته است در جایگاه نخست قرار بگیرد و در مجموع، عملکرد ورزشکاران تیم رضایت‌بخش بوده است.

وی همچنین درباره شرایط تیم سپاهان در فصل جاری و اهداف این تیم افزود: سال گذشته سپاهان با حمایت باشگاه و منوچهر نیکفر، مدیرعامل باشگاه توانست عنوان قهرمانی لیگ را به‌دست آورد. امسال نیز تیم برای قهرمانی بسته شده است. تفاوتی که امسال وجود دارد این است که تیم قهرمان به مسابقات باشگاه‌های آسیا اعزام خواهد شد و می‌تواند اتفاقات بسیار خوبی هم در سطح ملی و هم در سطح بین‌المللی برای باشگاه سپاهان رقم بخورد.

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری با اشاره به آسیب‌دیدگی فولاد مبارکه در جریان جنگ و دشوارتر شدن شرایط مالی و حمایتی باشگاه، از تداوم حمایت سپاهان از وزنه‌برداری قدردانی کرد و گفت: با وجود این شرایط، باشگاه وزنه‌برداری را در اولویت خود قرار داد و برای فصل جدید نیز نسبت به تقویت تیم با ترکیبی از ورزشکاران قهرمان و بومی اقدام کرد.

 سلیمی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از ورزشکاران تیم امسال سپاهان اصفهانی و چه تعداد از آنان جوان و حاضر در رده‌های پایه هستند؟ گفت: در کادر فنی دو نفر اصفهانی داریم. در میان ورزشکاران نیز چهار نفر از بچه‌های اصفهان هستند. همچنین از میان ورزشکارانی که در رده‌های پایه حضور دارند، سه یا چهار نفر جوانانی هستند که در تیم ملی جوانان حضور دارند. تلاش کردیم تیم را به‌نوعی متوازن کنیم؛ به این معنا که هم از ورزشکاران اصفهانی استفاده کنیم، هم از جوانان بهره ببریم و ترکیب تیم را از ورزشکاران جوان و کم‌سن‌وسال در کنار ورزشکاران باتجربه تشکیل دهیم.

راه‌اندازی آکادمی سپاهان؛ هدف مهم وزنه‌برداری

وی درباره اهداف بلندمدت باشگاه سپاهان در رشته وزنه‌برداری خاطرنشان کرد: در این زمینه دو هدف داریم. نخست اینکه بتوانیم با حمایت‌های باشگاه، آکادمی سپاهان را راه‌اندازی کنیم و جوانان مستعد اصفهان، به‌ویژه جوانانی را که در منطقه لنجان حضور دارند، پرورش دهیم. نشان داده شده است که منطقه لنجان پتانسیل بسیار بالایی برای پرورش وزنه‌برداران دارد و جوانان این منطقه از توانمندی بالایی در این رشته برخوردار هستند. هدف دوم نیز این است که بتوانیم این قهرمانی‌ها را همچنان ادامه دهیم و پس از آن نیز بتوانیم در سطح بین‌المللی، باشگاه سپاهان را به نتایج خوبی برسانیم.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۶۰۹۴۵
ارسال نظر