کدخبر: ۶۱۳۳۹

پاراتیراندازان ایران با چهار مدال به کار خود پایان دادند

تیم پاراتیراندازی ایران رقابت‌های قهرمانی جهان در کره جنوبی را با کسب دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز به پایان رساند.

پاراتیراندازان ایران با چهار مدال به کار خود پایان دادند

به گزارش 24 آنلاین، رقابت‌های قهرمانی جهان پاراتیراندازی در دو ماده ۱۰ متر تپانچه بادی و ۵۰ متر خفیف در کره‌جنوبی برگزار شد و نمایندگان پاراتیرانداز ایران با کسب یک مدال طلا انفرادی، یک مدال طلا تیمی و یک مدال نقره در تپانچه ۱۰ متر بادی و یک مدال برنز تیمی در تپانچه ۵۰ متر خفیف به کار خود پایان دادند. 

در ادامه رقابت‌های پاراتیراندازی قهرمانی جهان در کره جنوبی تیم ایران امروز دوشنبه ۲۳ شهریور در ماده تپانچه ۵۰ متر خفیف به مصاف حریفان خود رفتند که تیم ایران با ترکیب نسرین شاهی، محمدرضا میرشفیعی و ساره جوانمردی با ثبت رکورد ۱۵۹۶ امتیاز بعد از تیم‌های کره جنوبی و چین در جایگاه سوم قرار گرفت.

در بخش انفرادی همین ماده و در مرحله مقدماتی نسرین شاهی با رکورد ۵۴۳ در جایگاه دوم ایستاد و راهی مرحله فینال شد و در این مرحله با رکورد ۱۳۹.۶ در جایگاه ششم قرار گرفت. 

محمدرضا میرشفیعی دیگر نماینده ایران با رکورد ۵۳۰، ساره جوانمردی با رکورد ۵۲۳ و مصطفی خادم با رکورد ۵۱۰ از راهیابی به فینال تپانچه ۵۰ متر خفیف بازماندند.

پیش از این نیز، فائزه احمدی در تپانچه ۱۰ متر بادی با رکورد ۲۳۸.۳ توانست به مدال طلا دست پیدا کند و سهمیه پارالمپیک لس‌آنجلس را از آن خود کند.

نسرین شاهی دیگر نماینده ایران در این ماده با رکورد ۲۳۳.۷ به مدال نقره رسید و  ساره جوانمردی قهرمان پارالمپیک پاریس با رکورد ۱۹۴.۱چهارم شد.

همچنین در ماده تپانچه بادی تیمی بانوان، تیم ایران متشکل از فائزه احمدی، ساره جوانمردی و نسرین شاهی با رکورد ۱۷۰۷ امتیاز به مدال طلا دست یافت.

در ماده تپانچه بادی ۱۰ متر مردان نیز تیم ایران متشکل از محمد رضا میرشفیعی، مصطفی خادم و علی گلوی از راهیابی به فینال بازماندند.

در پایان رقابت‌های پاراتیراندازی قهرمانی جهان در کره جنوبی، تیم ایران با کسب۴ مدال (یک طلای تیمی، طلا و نقره انفرادی و برنز تیمی) و کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس توسط فائزه احمدی به کار خود در این مسابقات پایان داد.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۶۱۳۳۹
ارسال نظر