شب تلخ چلسی در آنفیلد؛ پایان کار آبیها در ضربات پنالتی
چلسی در بازگشت ژابی آلونسو به آنفیلد نتوانست از سد لیورپول عبور کند و پس از شکست در ضربات پنالتی، از رقابتهای جام اتحادیه انگلیس حذف شد.
به گزارش 24 آنلاین، چهارشنبهشب مسابقات فوتبال اروپا با نتایج جالبی در انگلیس، ایتالیا و آلمان همراه شد، اما مهمترین اتفاق در ورزشگاه آنفیلد رقم خورد، جایی که لیورپول در مرحله چهارم جام اتحادیه انگلیس میزبان چلسی بود و ژابی آلونسو برای سومین بار در دوران مربیگری خود به ورزشگاه تیم سابقش بازگشت.
چلسی در دقیقه ۴۰ با گل مورگان راجرز از روی نقطه پنالتی پیش افتاد، اما کودی خاکپو تنها سه دقیقه بعد با یک ضربه پنالتی دیگر بازی را به تساوی کشاند. نتیجه یک بر یک تا پایان مسابقه تغییر نکرد تا سرنوشت صعودکننده در ضربات پنالتی مشخص شود. در نهایت شاگردان آندونی ایرائولا با پیروزی ۶ بر ۵ در ضربات پنالتی راهی مرحله یکچهارم نهایی شدند و چلسی از رقابتها کنار رفت. به این ترتیب آلونسو که پیشتر با بایرلورکوزن و رئال مادرید در آنفیلد شکست خورده بود، در سومین بازگشت خود نیز ناکام ماند. در دیگر مسابقات مهم شب نیز منچسترسیتی و بایرن مونیخ به مرحله بعد جامهای حذفی صعود کردند، اینتر در سریآ به پیروزی رسید و میلان و یوونتوس شکست خوردند.
میلان ۲-۴ بولونیا | شکست سنگین روسونری پیش از دربی
میلان در هفته نهم سریآ ایتالیا، در ورزشگاه سنسیرو با نتیجه چهار بر دو مقابل بولونیا شکست خورد تا روند شکستناپذیری شاگردان روبن آموریم در لیگ به پایان برسد. ساموئل امبانگولا در دقیقه هشتم گل نخست بولونیا را به ثمر رساند، اما آلفاجو سیسه با زدن دو گل، نتیجه را پیش از پایان نیمه نخست به سود میلان تغییر داد. با این حال، در نیمه دوم گل به خودی داویده بارتزاگی بازی را به تساوی کشاند و امبانگولا با زدن دو گل دیگر، هتتریک خود را کامل کرد و پیروزی چهار بر دو بولونیا را رقم زد. این شکست در شرایطی رقم خورد که میلان روز شنبه باید در دربی حساس شهر میلان مقابل اینتر قرار بگیرد.
اینتر ۲-۰ ونتزیا | پیروزی با دو گل به خودی!
اینتر در هفته نهم سریآ ایتالیا، در دیداری خارج از خانه مقابل ونتزیا به پیروزی دو بر صفر رسید و خود را به صدر جدول رساند. شاگردان کریستین کیهوو تا دقایق پایانی برای باز کردن دروازه حریف ناکام بودند، اما در دقیقه ۸۰ ماتیاس مورنو، مدافع ونتزیا، به اشتباه دروازه تیم خودش را باز کرد و تنها دو دقیقه بعد، ردوان هلهال، دیگر مدافع میزبان، دومین گل به خودی مسابقه را به ثمر رساند. به این ترتیب اینتر بدون آنکه هیچیک از بازیکنانش مستقیماً گلزنی کنند، سه امتیاز ارزشمند به دست آورد و پیش از دربی روز شنبه مقابل میلان، از نظر امتیازی با لاتزیو در صدر جدول برابر شد.
بایرن مونیخ ۶-۱ ماگدبورگ | جشنواره گل در غیاب کمپانی
بایرن مونیخ در دور دوم جام حذفی آلمان، در ورزشگاه آلیانتس آرنا با نتیجه پرگل شش بر یک ماگدبورگ را شکست داد و راهی مرحله یکهشتم نهایی شد. در این مسابقه که به دلیل مشکلات جسمانی ونسان کمپانی، آرون دنکس هدایت بایرن را به عهده داشت، مایکل اولیسه در دقیقه ۱۰ گل نخست را زد، اما ماتئوش ژوکوفسکی در دقیقه ۱۵ بازی را مساوی کرد. اسماعیل صایباری در دقیقه ۲۱ دوباره بایرن را پیش انداخت و در نیمه دوم، اولیسه در دقیقه ۵۰ از روی نقطه پنالتی، آلفونسو دیویس در دقیقه ۷۰، ناتانیل براون در دقیقه ۷۳ و داوید دایبر در دقیقه ۳+۹۰ گلهای بعدی را به ثمر رساندند تا بایرن با نمایشی مقتدرانه صعود کند.
منچسترسیتی ۲-۲ برایتون (۴-۳ در پنالتیها) | صعود دراماتیک با درخشش رولی
منچسترسیتی در مرحله چهارم جام اتحادیه انگلیس، در ورزشگاه اتحاد مقابل برایتون به تساوی دو بر دو رسید، اما در ضربات پنالتی با نتیجه چهار بر سه پیروز شد و به مرحله یکچهارم نهایی صعود کرد. برایتون ابتدا در دقیقه ۳۰ با گل مالیک یالکویه پیش افتاد، اما متئو کواچیچ در دقیقه ۴۰ بازی را مساوی کرد. در آغاز نیمه دوم، جورجینیو روتر در دقیقه ۴۷ بار دیگر مهمان را پیش انداخت، ولی ویتور ریس در دقیقه ۷۲ دومین گل سیتی را به ثمر رساند. در ضربات پنالتی، خرونیمو رولی با مهار ضربات یاسین عیاری و لوئیس دانک به قهرمان سیتی تبدیل شد تا شاگردان انزو مارسکا از حذف فرار کنند.
جنوا ۲-۰ یوونتوس | شکست تلخ شاگردان اسپالتی
یوونتوس در هفته نهم سریآ ایتالیا، در ورزشگاه لوئیجی فراریس با نتیجه دو بر صفر مقابل جنوا شکست خورد تا شاگردان لوچانو اسپالتی بار دیگر از مسیر پیروزی خارج شوند. میزبان در دقیقه ۱۲ با گل کینگزلی اهیزیبوئه پیش افتاد و توماسو بالدانزی در دقیقه ۲۸ با استفاده از اشتباه خط دفاعی یوونتوس، اختلاف را به دو گل رساند. جنوا با حفظ این برتری تا پایان مسابقه، دومین پیروزی متوالی خود را بدون دریافت گل ثبت کرد.
یوونتوس نیز با ۱۴ امتیاز از ۹ مسابقه در رده هشتم جدول قرار گرفت و فرصت نزدیک شدن به تیمهای بالای جدول را از دست داد.