کدخبر: ۶۴۸۱۵

رقیب آمریکایی رحمان عموزاد کری خواند؛ "جایگاه نخست را حفظ می‌کنم"

قهرمان ۲۰ ساله جهان در کشتی آزاد، پس از فتح عنوان بزرگسالان جهان در آستانه، در نخستین مصاحبه‌هایش این قهرمانی را سخت‌ترین دستاورد زندگی خود خواند.

رقیب آمریکایی رحمان عموزاد کری خواند؛ "جایگاه نخست را حفظ می‌کنم"

به گزارش 24 آنلاین، قهرمان ۲۰ ساله جهان در کشتی آزاد، تنها چند روز پس از فتح عنوان بزرگسالان جهان در قزاقستان، بدون استراحت وارد رقابت‌های دانشگاهی شد و در اولین مبارزه‌اش، روز جمعه به مصاف لوک استنیچ می‌رود.

اکثر ورزشکاران پس از فتح سکوی جهانی، به کمی استراحت نیاز دارند اما "بو باست" هیچ برنامه‌ای برای استراحت ندارد. این قهرمان ۲۰ ساله می‌خواهد جایگاهش به عنوان نفر نخست آمریکا را اثبات کند.

بو باست با خوشحالی از حضور در رقابت‌های دانشگاهی آمریکا، برای مدعیان جهانی هم خط و نشان کشید و اعلام کرد می‌خواهد جایگاه نخست جهان را حذف کند. قهرمان وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد جهان در این باره گفت: فوق‌العاده هیجان‌زده‌ام که می‌توانم در این رقابت‌ها حضور داشته باشم و حضور در کشتی دانشگاهی را تجربه کنم. رقابت‌های جهانی، سخت‌ترین میدانی بود که تا به حال تجربه کردم و خیلی سپاسگزارم که توانستم مدال طلا به دست بیاورم. حالا دو چندان عاشق این رشته ورزشی شده‌ام و می‌خواهم جایگاهم را به عنوان نفر اول وزنم حفظ کنم. از لاس‌وگاس که برگشتم (مسابقات زیر ۲۳ سال که او با شکست برابر نماینده هند حذف شد)، آماده بودم بهترین عملکردم را داشته باشم و همه انتقادهایی که شد به من انگیزه داد.  

 

باست پس از یک فصل درخشان وارد دانشگاه می‌شود. او در مسابقات جهانی زیر ۲۰ سال و بزرگسالان، طلا گرفت و در مجموع با رکورد بی‌نقص در این دو رقابت کارش را به پایان رساند. در مسابقات زیر ۲۰ سال در براتیسلاوا، عنوان قهرمانی ۶۵ کیلوگرم را پس از شکست ۸-۲ تاکوتو اوسدو از ژاپن در فینال به دست آورد.

او در ادامه در مسابقات بزرگسالان در آستانه قزاقستان در دور اول پیمان بیابانی از کانادا را ضربه فنی کرد، سپس با برتری فنی ۱۲-۰ کوئنتین استیکر از فرانسه را شکست داد و سپس مقابل عباس‌قاضی ماگومدوف توانست کامبک بزند. او در این کشتی ۱۲-۳ عقب بود و فقط یک امتیاز با باخت فنی فاصله داشت اما با نتیجه ۱۴-۱۳ به برتری رسید. نماینده آمریکا در ادامه پس از پیروزی در نیمه‌نهایی مقابل عبدالمجید کودیف از تاجیکستان، در فینال وازگن توانیان از ارمنستان را ۹-۱ شکست داد.

این قهرمانی،  باست را به دومین  قهرمان جوان آمریکا در رقابت‌های جهانی تبدیل کرد. نفر اول کایل اسنایدر است که این کار را در ۱۹ سالگی در  سال ۲۰۱۵ انجام داد.

 بو باست پیش از این مسابقات نیز اعلام کرده بود که دوست دارد در مسابقات جهانی با رحمان عموزاد ستاره ایرانی روبرو شود و عنوان کرده بود برای این کشتی لحظه شماری می‌کند. 

منبع: ايسنا
کدخبر: ۶۴۸۱۵
ارسال نظر