کدخبر: ۶۴۹۶۲

جلیلی درباره یادداشت تفاهم اسلام‌آباد: تفاهمی که طرف مقابل بگوید به اندازه کاغذش هم نمی‌ارزد، تفاهم نیست سوءتفاهم است

سعید جلیلی با انتقاد از تفاهم اسلام‌آباد گفت تفاهمی که طرف مقابل بگوید به اندازه کاغذش هم نمی‌ارزد، «سوءتفاهم» است. او همچنین تصور دریافت اقدام متقابل در برابر امتیاز دادن را غلط دانست.

جلیلی درباره یادداشت تفاهم اسلام‌آباد: تفاهمی که طرف مقابل بگوید به اندازه کاغذش هم نمی‌ارزد، تفاهم نیست سوءتفاهم است

به گزارش ۲۴، به نقل از فرارو، وبسایت رسمی سعید جلیلی، نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی، متن سخنان او در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر صداوسیما در روز جمعه ۱۵ آبان را منتشر کرده است.

جلیلی با اشاره به تفاهم اسلام‌آباد گفت: «شما در همین چند ماه اخیر نیز شاهد بودید که تفاهمی در اسلام‌آباد صورت گرفت، اما هنوز مدت زیادی از آن نگذشته بود که طرف آمریکایی صراحتاً آن را بی‌اعتبار خواند. حتی دو هفته هم از آن تفاهم نگذشته بود که رأس حاکمیت آمریکا اعلام کرد این تفاهم ارزشی بیش از یک تکه کاغذ ندارد، تفاهمی که طرف مقابل بگوید به اندازه کاغذش هم نمی‌ارزد، تفاهم نیست سوءتفاهم است.»

او همچنین گفت: «برای رسیدن به قله، این جنگ باید با قدرت تمام شود. نه‌تنها باید جنگ پایان پیدا کند، بلکه نباید سایه جنگ نیز بر سر کشور باقی بماند.» جلیلی افزود نباید در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» گرفتار شد و باید از این وضعیت عبور کرد تا مسیر پیشرفت کشور با سرعت دنبال شود.

جلیلی درباره امتیاز دادن نیز اظهار کرد: «این هدف قطعاً با این تصور که اگر در چند موضوع امتیاز بدهیم، طرف مقابل هم اقدام متقابلی انجام خواهد داد، محقق نمی‌شود. این یک تصور غلط است.» او منطق آمریکا را «صرفاً امتیازگیری و تحمیل خواسته‌های خود» توصیف کرد.

کدخبر: ۶۴۹۶۲
ارسال نظر