کدخبر: ۶۳۹۷۱

از «فاصله» حامیم تا «بوسه آخر» روزبه بمانی؛ تازه‌های موسیقی پاپ

خوانندگان موسیقی پاپ با انتشار آثار تازه به استقبال مخاطبان خود رفته‌اند. «توهم» با صدای امیر مقاره، «کنارم باش» از حامد همایون، «وای از دستت» با صدای میثم ابراهیمی و «دوتایی» از شهاب رمضان، از جمله تک‌آهنگ‌های جدید این روزهای موسیقی هستند.

از «فاصله» حامیم تا «بوسه آخر» روزبه بمانی؛ تازه‌های موسیقی پاپ

به گزارش 24 آنلاین، این آثار به صورت رایگان منتشر شده‌اند.

مثل گل

تک‌آهنگ «مثل گل» با صدا و آهنگسازی علی منتظری، نوازندگی سالار حبیب‌زاده، تنظیم فتاح فتحی، ترانه محمد مبارکی و میکس و مسترینگ فتاح فتحی منتشر شده است.

علی منتظری در عرصه خوانندگی، آهنگسازی و نوازندگی گیتار در سبک پاپ فعالیت دارد. او از ‌سال ۱۳۹۱ کار خود را در زمینه موسیقی آغاز کرده است. ‌از معروف‌ترین آهنگ‌های منتظری می‌توان به «حق میدم»، «مهربانم» و «بی سروسامانم» اشاره کرد.

پریزاد

تک‌آهنگ «پریزاد» با آهنگسازی و صدای حجت اشرف‌زاده، تنظیم‌ بیداد و ترانه احمد امیرخلیلی منتشر شده است.

حجت اشرف‌زاده خواننده، نوازنده و آهنگساز ایرانی است. اشرف‌زاده با لحن‌ها و آواهای موسیقی ایرانی نزد پدر آشنا شد و ردیف آوازی را نزد رضا شاکری و صداسازی را از حمیدرضا نوربخش آموخت.

اشرف‌زاده با اثر «ماه و ماهی» شناخته شد و معروف‌ترین آثار او «نگارم»، «دوستم داری»، «جان منی تو» و «شهرزاد» هستند.

 

فاصله

تک‌آهنگ «فاصله» با صدا، آهنگسازی و ترانه حامیم، نوازندگی، تنظیم و میکس و مستر علیرضا ریاضی منتشر شده است.

حمیدرضا حامی با نام هنری «حامیم» خواننده و آهنگساز است. حامیم در زمینه موسیقی پاپ فعالیت می‌کند و نوازنده سازهای پیانو و گیتار است.

اولین آهنگ حامیم «سیا سفید» نام دارد که در بهمن ماه سال ۱۳۹۹ اجرا و پخش شد که او را به شهرت رساند. از آثار او می‌توان به «رز سفید من»، «واسه تو میزنه قلبم»، «فاصله»، «عشقشو داری» اشاره کرد.

 

توهم

تک‌آهنگ «توهم» با صدای امیر مقاره، آهنگسازی و ترانه «مهیار» و تنظیم احسان احمدی منتشر شده است.

امیر مقاره پس از آموختن گیتار و پشت سر گذاشتن دوره‌های سلفژ، در سال ۱۳۹۳، نواختن و خواندن در خیابان‌های تهران را آغاز کرد.

او در ۲۰ سالگی با مدیر موسسه آوازی نو آشنا شد و بعدا همراه رهام هادیان، ماکان‌بند را پایه‌گذاری کرد و از سال ۱۳۹۵ فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کردند.

 

کنارم باش

تک‌آهنگ «کنارم باش» با صدای حامد همایون، آهنگسازی رایان راد، نوازنده بهنام رهنما، تنظیم‌ و ترانه علیمو و میکس و مسترینگ محمد فلاحی منتشر شده است.

حامد همایون در دی ماه ۱۳۹۵ با اولین آلبوم رسمی خود به نام «دوباره عشق» وارد بازار شد. آلبوم او در سال ۹۵ یکی از پرفروش‌ترین آثار سال شد.

قطعه «چتر خیس» مشهورترین اثر او و اولین کاری است که با آن بین مردم معروف شد. تک آهنگ‌های «بارون که زد» و «خدا همین حوالی ست» نیز از آثار مشهور او هستند.

 

بوسه‌ آخر

تک‌آهنگ «بوسه‌ آخر» با صدا و ترانه روزبه بمانی، آهنگسازی حامد حسینی، نوازندگی سجاد علیزاده و یاسین آران و تنظیم‌ سعید زمانی منتشر شده است.

روزبه بمانی ترانه‌سرا و خواننده ایرانی است. او فعالیت هنری خود را با کمک بهروز صفاریان، آغاز کرده و سابقه همکاری با هنرمندانی از جمله احسان خواجه امیری، کاوه یغمایی، محمد اصفهانی، رضا یزدانی، محسن چاوشی، محسن یگانه، علیرضا عصار، علی لهراسبی، محمد علیزاده، بهنام صفوی، فرزاد فرزین، مهدی یراحی، سینا سرلک، رضا صادقی، مهدی یغمایی، محمدرضا عیوضی و بهنام بانی و... را در کارنامه خود دارد.

 

میشه برگردی خونه

تک‌آهنگ «میشه برگردی خونه» با آهنگسازی، ترانه و صدای اشوان، نوازندگی مسعود همایونی و علیرضا پادگانه، تنظیم‌ پدرام آزاد و میکس و مسترینگ هادی جولانی منتشر شده است.

اشکان خدابنده‌لو با نام هنری «اشوان» از ۱۰ سالگی نوازندگی گیتار را آغاز کرد. او از ۱۵ سالگی به آموختن گیتار الکتریک روی آورد و به صورت تجربی نواختن پیانو را نیز پیش گرفت.

اشوان اولین کنسرت خود را در سال ۹۵ برگزار کرد که با استقبال مواجه شد. از دیگر آثار او می‌توان به «شمع‌ها رو روشن کن»، «چه خوبه حالم»، «حواست نیست»، «بعد من» و «وای قلبم» اشاره کرد.

 

وای از دستت

تک‌آهنگ «وای از دستت» با صدای میثم ابراهیمی، آهنگسازی و ترانه یاسر راستگو، تنظیم‌ و میکس و مسترینگ حمیدرضا هادی منتشر شده است.

میثم ابراهیمی فعالیت حرفه‌ای خود را در عرصه موسیقی در سال ۱۳۸۵ آغاز کرد. نخستین اثر رسمی او تک‌آهنگی با عنوان «وطن» بود. او در طول دوران فعالیتش با آهنگسازانی از جمله سیروان خسروی و محمدرضا چراغعلی همکاری داشته است.

 

دوتایی

تک‌آهنگ «دوتایی» با صدای شهاب رمضان، آهنگسازی علی اسماعیلی، تنظیم‌ و میکس و مستر معین حبیبی و ترانه علی ایلیا منتشر شده است.

شهاب رمضان نزد افرادی نظیر مهدی شمس نیکنام و آندره مرادیان در زمینه آواز سلفژ و پیانو به تحصیل موسیقی پرداخته است. شهاب رمضان سال ۱۳۸۶ در جشنواره رادیویی تسنیم در زمینه پاپ دو اثر برگزیده ارائه کرد که توسط محمد علیزاده و کاوه دانش به اجرا درآمد. شهاب رمضان در سال ۱۳۸۶ با سیروان و زانیار خسروی آشنا شد و اواخر همان سال مراحل تولید آلبوم موسیقی خود را آغاز کرد که سیروان خسروی عهده‌دار تنظیم آن شد.

دنیای دیگه

تک‌آهنگ «دنیای دیگه» با صدای بابک جهانبخش و عرشیاس، آهنگسازی و ترانه عرشیاس، نوازندگی نیکان واحد، تنظیم‌ فرید مهاجرپور و میکس و مسترینگ فرید ایمانی منتشر شده است.

عرشیاس خواننده پاپ است. از جمله تک آهنگ‌های او می‌توان به «آینه»، «بالاخره»، «کاش»، «کوچه»، «چشامی»، «دریا» اشاره کرد. او با آهنگ «اینا می‌خوان از چشام تو رو بندازنت» مشهور شد

منبع: ايسنا
کدخبر: ۶۳۹۷۱
ارسال نظر