کدخبر: ۵۶۶۳۹

رنار هدایت تونس برای ادامه جام جهانی را بر عهده می‌گیرد

فدراسیون فوتبال تونس هدایت تیم ملی فوتبال این کشور را بعد از اخراج صبری لموشی به هرو رنار فرانسوی سپرد.

رنار هدایت تونس برای ادامه جام جهانی را بر عهده می‌گیرد

به گزارش 24 آنلاین، تیم ملی فوتبال تونس شروع ناامید کننده‌ای در جام جهانی داشت و در دیدار برابر سوئد با نتیجه پنج بر یک شکست خورد.

 پس از این بازی، فدراسیون فوتبال تونس خیلی سریع دست به کار شد و صبری لموشی را از هدایت تیم اخراج کرد و پس از آن به توافق نهایی با هرو رنار، سرمربی سابق تیم ملی عربستان سعودی، برای هدایت تیم ملی تونس  دست یافت.

شبکه "بی ان اسپورتس" تأیید کرد که هرو رنار به عنوان سرمربی تیم ملی تونس جانشین صبری لموشی شده است.

همچنین رومان مولینا روزنامه‌نگار سرشناس هم از طریق حساب خود در پلتفرم ایکس (توییتر) تأیید کرد که فدراسیون تونس در ساعات گذشته با رنار تماس گرفته است تا نظر او را درباره هدایت تیم ملی تونس جویا شود.

رنار تنها دو ماه پیش از آغاز رقابت‌های جام جهانی به دلیل نتایج ضعیف از سرمربی‌گری تیم ملی عربستان سعودی برکنار شد. این سرمربی فرانسوی تجربیات ارزشمندی در قاره آفریقا دارد؛ او قبلاً با تیم ملی زامبیا در سال ۲۰۱۳ و تیم ملی ساحل عاج در سال ۲۰۱۵ قهرمان جام ملت‌های آفریقا شده است. همچنین او سابقه هدایت  تیم ملی مراکش را در کارنامه دارد.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۵۶۶۳۹
ارسال نظر