کدخبر: ۶۱۹۰۰

ترامپ تمایل دارد در صورت «مهیا بودن شرایط مناسب» با مقامات ارشد ایرانی دیدار کند

یک مقام آمریکایی آگاه به سی‌ان‌ان گفته است که رئیس جمهور ایلات متحده تمایل دارد با مقامات ارشد ایرانی حاضر در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک دیدار و گفت‌وگو کند.

ترامپ تمایل دارد در صورت «مهیا بودن شرایط مناسب» با مقامات ارشد ایرانی دیدار کند

به گزارش ۲۴ آنلاین، شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داد: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به حلقه مشاوران نزدیک خود اطلاع داده که مشتاق است در صورت فراهم شدن بستر مناسب، با هیئت دیپلماتیک ایران که برای شرکت در مجمع عمومی در نیویورک به سر می‌برند دیدار داشته باشد.

به گفته این مقام مسئول، چنین نشستی حتی ممکن است در سطحی دیگر و میان شماری از مشاوران ارشد رئیس‌جمهور که او را در این سفر همراهی می‌کنند با طرف ایرانی برگزار شود، هرچند تا این لحظه هیچ برنامه رسمی در جدول کاری واشنگتن گنجانده نشده است.

با این وجود، درون دولت ترامپ پرسش‌ها و تردیدهایی درباره اثربخشی این گفتگوها شکل گرفته است؛ مشاوران کاخ سفید در حال ارزیابی این مسئله هستند که آیا چنین دیداری می‌تواند به تلاش‌های واشنگتن برای یافتن «راه خروج» از درگیری نظامی با ایران کمکی واقعی کند یا خیر.

همچنین در میان محافل تصمیم‌گیری آمریکا پیرامون این موضوع که آیا دیپلمات‌های حاضر در نیویورک از اعتماد و اختیارات کافی از سوی رهبری تهران برای تصمیم‌گیری نهایی برخوردارند یا نه، ابهاماتی مطرح شده است.

این مقام آگاه همچنین تاکید کرد که مشخص نیست آیا طرف ایرانی نیز اساساً تمایلی به برگزاری چنین دیداری دارد یا خیر؛ به ویژه آنکه مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران و سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در قالب هیئتی محدود برای شرکت در نشست‌های سازمان ملل در نیویورک حضور دارند.

پیش از این رویترز گزارش داده‌بود که هیئت ایرانی با اختیارات کامل دیپلماتیک در نیویورک حاضر شده‌است، ولی در عین حال تاکید شده‌بود که این هیئت هیچ برنامه‌ای برای ملاقات مستقیم با مقام‌های آمریکایی ندارد و جزئیات هرگونه توافق احتمالی توسط میانجی‌ها مورد بحث قرار خواهد گرفت.

منبع: خبر آنلاین
کدخبر: ۶۱۹۰۰
ارسال نظر