حیات مقدم: ایران چهار کشور هند، چین، عراق و قطر را از محدودیتهای تردد در تنگه هرمز معاف کرده است
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت کشتیهای هند، چین، عراق و قطر از محدودیتهای تردد در تنگه هرمز معاف شدهاند؛ برای هند با هدف واردات دارو و برای چین با هدف حمایت سیاسی: «ما در حال معامله هستیم».
به گزارش ۲۴، امیر حیات مقدم، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، به نقل از خبرگزاری دانشجو از معافیت کشتیهای چهار کشور هند، چین، عراق و قطر از محدودیتهای تردد در تنگه هرمز خبر داد و گفت این تصمیم با اهداف مشخصی از جمله واردات دارو و جلب حمایت سیاسی گرفته شده است.
«آمریکاییها هم با آنها کاری ندارند»
حیات مقدم در نشست بررسی وضعیت اقتصادی و امنیتی کشور گفت: «در حال حاضر چهار کشور هند، چین، عراق و قطر را از محدودیتهای تردد در تنگه هرمز معاف کردهایم.» او افزود کشتیهای این کشورها آزادانه رفتوآمد میکنند و «آمریکاییها هم با آنها کاری ندارند».
«ما در حال معامله هستیم»
این نماینده مجلس ادامه داد: «ما در حال معامله هستیم و هرکدام از این معافیتها دلیل مشخصی دارد. برای هندیها این کار را انجام دادیم تا بتوانیم دارو وارد کنیم و برای چینیها نیز با هدف برخورداری از حمایت سیاسی آنها چنین تصمیمی گرفتیم.»
حیات مقدم همچنین گفت: «تنگه هرمز در شرایط فعلی همچنان برای ما کارکرد و اهمیت راهبردی دارد و هنوز خاصیت خود را از دست نداده است.»