دموکراتها کرسیهای سنای اوهایو و کانزاس را از جمهوریخواهان گرفتند
آسوشیتدپرس پیروزی شرود براون در اوهایو و آدام همیلتون در کانزاس را اعلام کرد؛ دموکراتها اکنون پنج کرسی سنا را از جمهوریخواهان گرفتهاند.
به گزارش ۲۴، خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرد دموکراتها در انتخابات میاندورهای ۲۰۲۶ آمریکا کرسیهای سنای ایالتهای اوهایو و کانزاس را از جمهوریخواهان گرفتهاند. شرود براون در اوهایو بر جان هیوستد، سناتور جمهوریخواه، و آدام همیلتون در کانزاس بر راجر مارشال، سناتور جمهوریخواه، پیروز شدند. با این دو پیروزی، شمار کرسیهایی که آسوشیتدپرس گرفتن آنها را از جمهوریخواهان به نام دموکراتها ثبت کرده، پس از کارولینای شمالی، کارولینای جنوبی و تگزاس به پنج رسید.
بازگشت براون به سنا
به گزارش آسوشیتدپرس، براون که سه دوره سناتور اوهایو بود و در سال ۲۰۲۴ کرسی خود را به برنی مورنو واگذار کرد، با شمارش حدود ۸۷ درصد آرا ۴۸٫۶ درصد در برابر ۴۶٫۵ درصد هیوستد رأی آورد. هیوستد سال ۲۰۲۵ از سوی مایک دواین، فرماندار جمهوریخواه اوهایو، به جای جیدی ونس که معاون رئیسجمهور شد به سنا منصوب شده بود. برنده این انتخابات ویژه دو سال باقیمانده این دوره را در سنا خدمت خواهد کرد.
نخستین پیروزی دموکراتها در کانزاس پس از ۹۴ سال
به گزارش آسوشیتدپرس، پیروزی همیلتون، کشیش یک کلیسای بزرگ متدیست، به ۹۴ سال ناکامی دموکراتها در انتخابات سنای کانزاس پایان داد و هزینه این رقابت به حدود ۱۱۰ میلیون دلار رسید که در این ایالت بیسابقه است؛ ترامپ در ماه اکتبر دو بار برای حمایت از مارشال در کانزاس گردهمایی برگزار کرد. به گزارش انبیسی نیوز، همیلتون که تا اوایل امسال عضو ثبتشده حزب جمهوریخواه بود، مارشال را بر سر گرانی ناشی از جنگ ایران و تعرفههای ترامپ و کاهش بودجه درمان زیر فشار گذاشت.
رقابت برای کنترل سنا
جمهوریخواهان پیش از این انتخابات ۵۳ کرسی سنا را در برابر ۴۷ کرسی دموکراتها در اختیار داشتند. انبیسی نیوز با پیشبینی پیروزی جاش توریک (د) در آیووا اعلام کرده دموکراتها با ۵۱ کرسی کنترل سنا را به دست آوردهاند، اما آسوشیتدپرس هنوز کنترل این مجلس را اعلام نکرده است. پوشش زنده انتخابات میاندورهای آمریکا را اینجا دنبال کنید.