ادعای الحدث: هیئتی عراقی با پیامی از سوی آمریکا به تهران سفر کرد
شبکه الحدث مدعی شد هیئتی عراقی در مأموریتی هشتساعته به تهران سفر کرده و پیامی از طرف آمریکا به مقامات ایرانی رسانده است. العربیه نیز به نقل از یک منبع آگاه از دیدار هیئت عراقی با مقامهای ایرانی خبر داده، اما در گزارش نقلشده از آن به انتقال پیام آمریکا اشاره نشده است.
به گزارش ۲۴، فرارو به نقل از شبکه الحدث نوشت هیئتی عراقی در مأموریتی که هشت ساعت به طول انجامید، به تهران سفر کرده است. الحدث مدعی شده این هیئت پیامی را از طرف آمریکا به مقامات ایرانی منتقل کرده است.
روایت الحدث از زمان سفر
طبق ادعای الحدث، این سفر پس از تماس تلفنی ترامپ و الزیدی انجام شده است. فرارو همچنین نوشته سفر هیئت عراقی به تهران پس از سفر تام باراک، فرستاده آمریکا، به بغداد صورت گرفته است.
العربیه از دیدار با مقامهای ایرانی خبر داد
انتخاب نیز در گزارشی جداگانه به نقل از العربیه نوشت یک منبع آگاه از دیدار هیئتی عراقی با مقامهای ایرانی در تهران، در مأموریتی حدوداً هشتساعته، خبر داده است. در متن این گزارش، اشارهای به انتقال پیام آمریکا نشده است.
انتقال پیام آمریکا در این خبر صرفاً ادعای الحدث است؛ دو گزارش مورد استناد، تأییدی از سوی مقامهای ایرانی درباره آن نقل نکردهاند. تصویر همراه خبر نیز تزئینی است و سفر ادعایی را نشان نمیدهد.