ترامپ: کاملاً قصد دارم هگست را در سمت وزیر جنگ نگه دارم؛ نمیفهمم چرا درباره او تماسهای نارضایتی دریافت میکنم
دونالد ترامپ گمانهزنیها درباره برکناری پیت هگست را رد کرد و گفت کاملاً قصد دارد او را در سمتش نگه دارد. او تأیید کرد که از افراد ناراضی از عملکرد هگست تماس دریافت کرده است. ترامپ همچنین پذیرفت که تأیید یک وزیر جدید پیش از به دست گرفتن کنترل سنا به دست دموکراتها در ژانویه آسانتر خواهد بود.
به گزارش ۲۴، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، گمانهزنیها درباره برکناری پیت هگست، وزیر جنگ این کشور، را رد کرد و گفت قصد دارد او را در این سمت حفظ کند: «من کاملاً قصد دارم او را در این سمت نگه دارم.»
ترامپ تأیید کرد که از سوی افرادی که از عملکرد هگست ناراضیاند تماسهایی دریافت کرده است، اما گفت: «این تماسها را دریافت میکنم؛ میدانید، درباره او. واقعاً نمیفهمم چرا.»
او همچنین اذعان کرد که اگر قرار باشد وزیر جدیدی تأیید و منصوب شود، این کار پیش از آنکه دموکراتها در ژانویه کنترل سنا را به دست بگیرند، آسانتر خواهد بود.